Idee: Google Hot Trends gebruiken om bezoekers te genereren?

Ik had vermeld dat je met behulp van Google Hot Trends geld kon verdienen door gebruik te maken van de situatie. Een situatie waarin weinig aanbod is maar veel vraag.

Nou heb ik het eens van de andere kant gekeken en ben ik tot een ontdekking gekomen. Waarom niet de Google Hot Trends gebruiken om bezoekers te trekken naar je blog of website? Hot Trends zijn tenslotte (relatief) nieuwe termen en woorden waarvoor dus nog weinig concurrenteie is.

Dit idee zal ik verder uitwerken en ik zal hiervoor weer een uitgebreid artikel schrijven. Tot die tijd kan je ook even een artikel op TechCrunch lezen. Zij schrijven hier ook over wat ik in gedachte had: Some Big Sites Are Using Google Trends To Direct Editorial.

Deel je gedachten op het forum: Idee: Google Hot Trends gebruiken om bezoekers te genereren?

Deel met je vrienden:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.nl Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel

Geef een reactie

Previous post:

Next post: